{ { { { { {
{ { { { { { { { { { { { { { { { { { { {

DCM Organische Meststoffen - biologisch telen

Bent u bezig met biologisch telen en bent u opzoek naar mogelijkheden met organische granulaten? Hieronder laten wij een assortiment zien wat voor u van toepassing kan zijn. Bent u op zoek naar meer informatie, neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. DCM heeft meerdere producten die zijn toegelaten voor RHP of SKAL/FIBL.

DCM, ook voor biologisch telen
 

Met zijn 100 % organische meststofformules bewijst DCM steeds opnieuw dat biologisch niet noodzakelijk ten koste hoeft te gaan van opbrengst en kwaliteit.

{ { {
{ {

Vacature accountmanager/bodemkundig adviseur land- en tuinbouw

DCM is een sterk groeiende onderneming en levert kwalitatief hoogwaardige organische meststoffen, bodemverbeteraars en substraten. Het merk DCM geniet internationale bekendheid bij sportvelden, golfbanen, openbaar groen,  hoveniers,  land- en tuinbouw en tuincentra.

Voordelen van DCM Organische Meststoffen

Chemische meststoffen zijn snel oplosbare zouten, die in één keer ter beschikking komen van de plantenwortels. Door een overmaat aan voedingsstoffen bestaat de kans op wortelbeschadiging bij een chemische bemesting. De plant kan de grote hoeveelheid beschikbare voedingsstoffen niet allemaal ineens opnemen en een groot deel van de voedingselementen gaat verloren door uitspoeling.

Waarom werkt DCM VIVIFOS® zo goed in de beddenbemesting?

In vergelijking met andere fosfaat meststoff en is DCM VIVIFOS® veel makkelijker opneembaar. Fosfaat is binnen de bloembollenteelt een element dat door de wetgeving aan banden wordt gelegd. Om die reden is DCM sinds een aantal jaren actief met DCM VIVIFOS® in de bloembollenteelt. DCM VIVIFOS® in MINIGRAN® wordt toegediend in het bed tijdens het planten van o.a. tulpen, narcissen, muscari en hyacinten en met succes; een betere beworteling en een hogere opbrengst!

{ { {
{ { { { { { { {