Gazontestweek

van 16 t/m 25 maart

Laat je grond nu gratis testen (t.w.v. € 7,95*) en ontvang een professioneel advies voor jouw tuin

Doe nu mee aan de DCM Gazontestweek en laat je tuingrond GRATIS testen

Is het gras altijd groener bij de buren?…..Nou, nu niet meer. Met de gazontest testen we jouw grond voor een professioneel advies, zodat jij echt het allergroenste gazon van de buurt hebt.

Hoe doe je dat?

Kom tussen 16 en 25 maart naar een van de deelnemende tuincentra of vakwinkels en laat je tuingrond daar gratis testen*. Neem een (jam-)potje of zakje gevuld met grond uit je tuin mee! De DCM Grondtest (t.w.v. €7,95) is nu helemaal gratis! Met speciale testapparatuur meten wij de pH-waarde (zuurtegraad) en de voedingswaarde van je grond. De aanwezige voeding in je grond en de juiste zuurtegraad zijn namelijk van levensbelang voor je gazon en andere planten in je tuin. Het gras heeft echt voeding nodig om te blijven groeien en bestand te zijn tegen zwaar weer, veel betreding en ziektes en plagen. Je ontvangt dan een professioneel advies voor een sterk en groen gazon.

Waarom een grondtest van tuingrond?

De vruchtbaarheid van de grond is van levensbelang voor alle planten in uw tuin. De planten nemen via de wortels, vocht en voeding op uit de grond. Wanneer de zuurgraad van de grond niet goed is, en er geen voeding aanwezig is zullen de planten een slecht resultaat geven. Het is lastig om op het blote oog te beoordelen of er voldoende voeding aanwezig is en of de zuurtegraad optimaal is. daarom meten we de voedingswaarde en zuurtegraad van jouw grond, zodat je een je een professioneel tuinadvies ontvangt, afgestemd op de omstandigheden in jou tuin. Heb je problemen in de tuin, zoals mos, plekken gras in de schaduw dat niet groeit of andere problemen? Dan nemen we dit uiteraard mee in het specifieke advies. Zo heb je snel weer een diepgroen gezond gazon.

Deelnemende verkooppunten

Zoek hier een verkooppunt dat deelneemt aan de DCM Gazontestweek van 16 t/m 25 maart.


DCM Nederland B.V.

Valkenburgseweg 62a
2223 KE Katwijk (NL)

+31(0)71 401 88 44
+31(0)71 407 89 93