Kamerazalea

Azalea indica - Ericaceae

Met zijn mooie, groene blaadjes en zijn vele bloemen die vaak roze, rood of wit zijn, weet de kamerazalea of Azalea indica elk interieur op te fleuren. Een minimum aan zorgen volstaat om er weken van te genieten. Geef hem vooral voldoende water en licht, maar vermijd natte voeten en felle zon. In de zomer kunnen kamerazalea’s ook wel buiten staan. Tegen vriestemperaturen zijn ze echter niet bestand. Vergeet ze dus vooral niet tijdig binnen te halen.

Lievelingsgrond?

Zuurminnend Neutraal Kalkminnend
Jarenlang plezier van uw kamerplanten

Jarenlang plezier van uw kamerplanten

Met hun bloemen en bladeren fleuren kamerplanten elk interieur op en zorgen ze voor sfeer en gezelligheid. Om jarenlang plezier te hebben van uw kamerplanten, moeten hun natuurlijke groeiomstandigheden zo goed mogelijk nagebootst worden. Licht en water, maar ook de potgrond en de bemesting spelen daarbij een belangrijke rol.

 
DCM Vloeibare Meststof Kamerplanten

DCM Vloeibare Meststof Kamerplanten

Voor de bijbemesting van kamerplanten

Uw kamerplanten in topconditie

Uw kamerplanten in topconditie

Nu de winter langzaam maar zeker dichterbij komt, vertoeven we weer wat vaker binnenshuis. Een ideale gelegenheid dus om onze kamerplanten wat extra aandacht te schenken. Om ten volle van uw kamerplanten te kunnen genieten, komt het erop aan zo goed mogelijk aan hun natuurlijke groeivoorwaarden te voldoen. Licht en water, maar ook de grondsoort en de voeding zijn daarbij erg belangrijke factoren.

Producten

DCM Bladspray Kamerplanten & Palmen

DCM Bladspray Kamerplanten & Palmen

Voor mooie, glanzende bladeren zonder vlekken