Professionele tuinen zijn trotse gebruikers van DCM meststoffen

Professionele tuinen zijn trotse gebruikers van DCM meststoffen

Kasteeltuinen Arcen, Tuinen van Appeltern en Rozenhof Lottum gebruiken DCM Meststoffen in hun tuinen om zo de bezoekers te kunnen voorzien van de mooiste tuinen.

DCM is er uiteraard om jou te laten genieten van een prachtige tuin met een diepgroen gazon, bloeiende planten, groene hagen en een grote oogst uit je moestuin. En DCM wordt ook volop gebruikt door grootschalige gebruikers zoals hoveniers, gemeentes, paleistuinen en inspiratieparken. DCM is dan ook trotse sponsor van de Tuinen van Appeltern, Kasteeltuinen Arcen en de Rozenhof van Lottum. Deze prachtige tuinen worden al meerdere jaren met zeer veel succes bemest met de meststoffen van DCM. En het resultaat spreekt voor zichzelf. Prachtige tuinen met een pracht aan rozen, hagen en andere bloeiende planten en prachtige gazons. Bezoek ook eens deze tuinen en ervaar het resultaat van DCM organische meststoffen met eigen ogen.

 

Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is een prachtig  tuininspiratie park in Nederland. Het park is ongeveer 22 hectare groot en heeft inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste zijn zelf bedacht door de Tuinen van Appeltern, maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe planten toegepast. Zowel de Tuinen van Appeltern als hoveniers die er voorbeeldtuinen aanleggen gebruiken DCM Meststoffen. Kijk op www.appeltern.nl/onze_tuinen voor meer info over de tuinen.

 

Kasteeltuinen Arcen

De Kasteeltuinen van Arcen zijn vanaf 26 maart weer geopend. En is met haar 32 ha een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa met daarnaast een historische buitenplaats met een 17de eeuwse kasteel.
In de Kasteeltuinen Arcen kan urenlang genoten worden van de meer dan 15 verschillende tuinen, de vele vijverpartijen en watervallen. Er zijn volop prachtige plekjes om op een bankje te genieten en inspiratie op te doen. Kijk op www.kasteeltuinen.nl/nl/tuinen voor een overzicht van alle tuinen.

 

Rozenhof Lottum

In de Rozenhof Lottum, in het centrum van Lottum, vindt je een unieke combinatie van een prachtige rozentuin met een modern rozenkenniscentrum. In de rozentuin tref je de beste en mooiste rozen aan die in Nederland en Duitsland groeien. Deze rozen hebben bewezen zonder chemische bestrijdingsmiddelen goed te groeien en bloeien in het Nederlandse klimaat. Ook wordt via de rozentuin duidelijk welke vele mogelijkheden er zijn met rozen. Kijk op www.rozendorp.nl  voor meer informatie over de Rozenhof te Lottum.