Aanleg

Verticaal tuinieren is de ideale oplossing voor balkons

Op een balkon of terras heb je beperkte vloerruimte. Verticaal tuinieren is de oplossing voor wie prachtige planten wenst en toch de vloer vrij wil houden. Er zijn prachtige rekken met hangpotten beschikbaar, maar je kan uiteraard ook zelf iets in elkaar knutselen. Laat je creativiteit de vrije loop!

Vul een verticale wand of potten met hanggeraniums, petunia’s lobelia’s en fuchsia’s. Je kan ook een clematis eens laten hangen in plaats van klimmen. Om alle bloeiende planten in pot goed te laten groeien en bloeien, raden we het gebruik van DCM Ecoterra® Geraniums & Bloeiende Planten aan. Deze potgrond bevat namelijk extra klei, wat er voor zorgt dat water en voeding beter worden vastgehouden. De organische voeding in deze potgrond zorgt bovendien voor een weelderige bloei en hergroei van nieuwe knoppen gedurende meer dan 100 dagen. Zo heb je al snel een plaatje in de tuin.

Extra bijvoeden

Om nog langer plezier te hebben van je planten, is het belangrijk ze voldoende voeding te geven. Dat doe je gemakkelijk met  DCM Vloeibare Meststof Geraniums & Bloeiende Planten. Geef deze vloeibare voeding wekelijks met het gietwater mee en geniet nog langer van prachtige bloemkleuren!

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!