De onderhoudsbeurt om uw gazon in topconditie te brengen!

De onderhoudsbeurt om uw gazon in topconditie te brengen!

Gazons vragen minder onderhoud dan men denkt. Mits een jaarlijks onderhoud in het voorjaar en in de zomer kan u door een gerichte behandeling uw grasmat in topconditie houden. Enkele handige hulpmiddeltjes zullen u daarbij helpen.

Onderhoud moet u altijd doen, maar met DCM kunt u zichzelf veel moeite besparen. Het aanpakken van mos, onkruiden bestrijden en uw gazon doorzaaien kan in een handomdraai. Een sterke en gezonde grasmat geeft mos en onkruiden weinig kans. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Met DCM Meststof Vital-Green Gazon kan je namelijk supermakkelijk genieten van een diepgroen gazon zonder dat je er extra voor hoeft te werken. 1 x strooien tussen mei en juli is voldoende. De naam zegt het al, deze gazonvoeding zorgt voor een vitale gezonde grasmat de hele zomer lang. En ze doet dat bovendien heel snel. DCM Vital-Green Gazon is ontstaan uit de professionele markt, waar het veelvuldig wordt gebruikt op landgoedere, door hoveniers en op sportvelden. En sportvelden gebruiken dit niet voor niets, want de grasmat blijft supergroen en is heel en bestand tegen veel intensieve betreding, droogte, hitte en regenbuien. Kortom, ideaal voor een zomer met een prachtige grasmat. En het is helemaal veilig voor kinderen en huisdieren.

Alleen maar voordelen voor een perfecte zomer!