De onderhoudsbeurt om uw gazon in topconditie te brengen!

De onderhoudsbeurt om uw gazon in topconditie te brengen!

Gazons vragen minder onderhoud dan men denkt. Mits een jaarlijks onderhoud in het voorjaar en in de zomer kan u door een gerichte behandeling uw grasmat in topconditie houden. Enkele handige hulpmiddeltjes zullen u daarbij helpen.

Onderhoud moet u altijd doen, maar met DCM kunt u zichzelf veel moeite besparen. Het aanpakken van mos, onkruiden bestrijden en uw gazon doorzaaien kan in een handomdraai. Een sterke en gezonde grasmat geeft mos en onkruiden weinig kans. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Met DCM Gazonmeststof kan je namelijk supermakkelijk genieten van een diepgroen gazon zonder dat je er extra voor hoeft te werken. 1 x strooien tussen mei en juli is voldoende. De zachtwerkende voedingsstoffen die in (PRODUCTNAME: 29]verwerkt zijn, zullen langzaam vrijkomen voor een rustige en constante grasgroei. Daardoor hoef je met deze meststof ook niet meer te maaien als normaal. En het is helemaal veilig voor kinderen en huisdieren. En met de doos 1,5 kg en 3 kg maken we je het nu nog gemakkelijker, want met deze strooidozen geef je altijd de juiste hoeveelheid voeding aan je gazon

Alleen maar voordelen voor een perfecte zomer!

 

DCM Vivimus® Gazon

DCM Vivimus® Gazon

Bodemverbeteraar voor het herstellen of aanleggen van gazons