Aanleg

Verse kruiden en groenten op uw terras!

Knapperige verse groenten en kruiden bevatten de smakelijkste vitaminen. Heerlijke groenten en kruiden kweken op uw terras kan en dit zelfs 100% biologisch.

Het kweken van kerstomaatjes, basilicum of lekkere bieslook is niet meer enkel weggelegd voor ervaren tuinliefhebbers. Vanaf nu volstaan een bloembak of een minituintje en een paar groene vingers. Na een jarenlange samenwerking met verschillende professionele telers brengt DCM zijn know-how nu ook op uw terras.

Voortaan kan u uw eigen groenten en kruiden kweken in .

Deze potgrond heeft een specifieke weldoordachte samenstelling op basis van drie hoofdbestanddelen:

  • Hoogkwalitatieve turfmengsels staan garant voor een goede lucht- waterverhouding. Zo kan het wortelstelsel van uw planten zich optimaal ontwikkelen
  • Zeewierkalk zorgt voor een ideale zuurgraad (pH) waarbij uw planten de nodige voedingsstoffen kunnen opnemen
  • Organische meststoffen voor een basisvoeding gedurende de eerste 100 dagen

Deze DCM Potgrond is ook ideaal voor het inzaaien of voor gebruik in volle grond:

  • Zaaien: dek het pas ingezaaide zaad af met een laagje DCM Potgrond voor Groenten en Kruiden
  • Planten: Meng DCM Potgrond voor Groenten en Kruiden onder de teelaarde voor een betere bodemstructuur. Plant vervolgens uw plantjes.

Geef uw planten voldoende en gezonde voeding! DCM heeft zijn BIO-lijn uitgebreid met twee vernieuwende 100 % organische producten:

Proper Korreltje!

Met de DCM Organische Meststof voor Groenten & Kruiden (NPK 6-3-12 + 2 MgO) is een rustige en gelijkmatige groei van uw groenten en kruiden verzekerd. [PRODUCT:323] Deze meststof is rijk aan kalium voor mooie en stevige vruchten, de extra magnesium zorgt voor diepgroene bladeren.

De organische voedingselementen komen geleidelijk aan vrij en beantwoorden de behoeften van uw plantjes gedurende minstens 100 dagen. Het MINIGRAN® korreltje staat garant voor een propere en eenvoudige toepassing.

Vloeibare innovatie!

Na uitgebreid onderzoek in samenwerking met producenten van biokruiden heeft DCM voor het eerst een 100% organische, vloeibare meststof ontwikkeld. Zo kan u bij het gieten van uw planten in één keer ook een evenwichtige, organische voeding meegeven.

Met zorgt u dus voor een terras met welriekende kruiden en gezonde, lekkere groenten.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!