Onderhoud

"De beste meststof voor jouw gazon, als je gaat voor sportveldkwaliteit"

De velden van voetbal, korfbal en rugby moeten erg sterk zijn, zodat er constant op gespeeld kan worden. Veel van deze sportverenigingen gebruiken dan ook de meststoffen van DCM voor hun gras. Zij willen immers graag een groene en dichte grasmat die ten allen tijde bespeelbaar is. Hoe sterker en dichter de grasmat, hoe minder kans op mos en onkruid. Voor een groene, dichte en sterke grasmat kiezen ze voor de uitgebalanceerde gazonvoeding van DCM.

Guus Meijer is voorzitter van de velden-commissie voetbalvereniging MMO en gebruikt al jarenlang DCM meststoffen voor het hoofd, bij- en trainingsveld:

“Onze grasmatten liggen er dankzij DCM steeds mooi donkergroen en goed bespeelbaar bij. We zien graswortels tot een diepte van wel 20 cm. Het veld is na het speelseizoen amper beschadigd en doorzaaien is niet nodig. Enkel de doelgebiedjes hebben we handmatig ingezaaid na het seizoen.”

Zo’n diepgroen en sterk gazon wil jij toch ook? Zodat je lekker buiten op jouw gazon kunt tafelen, de huisdieren er voluit op kunnen lopen en de kinderen en kleinkinderen er op kunnen spelen en ravotten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een beschadigd gazon. De meststoffen van DCM zijn van uitmuntende kwaliteit en gebaseerd op de professionele meststoffen van DCM die worden gebruikt op onder andere sportvelden. Het gebruik van DCM Meststof Vital-Green Gazon tilt jouw gazon naar een hoger diepgroen niveau. Professionals bevelen dan ook het gebruik van DCM Meststof Vital-Green Gazon aan voor jouw gras.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Schrijf je nu in