Onderhoud

Een diepgroen gazon in de zomer

Waarom zou je het gazon bemesten in de zomer. Het ziet er nu toch nog oke uit? Dat lijkt wellicht zo, maar onder de oppervlakte ziet het er heel anders uit.

De grasplanten hebben heel veel voeding onttrokken in het voorjaar om te groeien. De voedingsvoorraad die je in het voorjaar hebt toegepast begint uitgeput te raken. En juist nu hebben de planten extra voeding nodig want in de zomer krijgen ze het zwaar. Voor ons is de zomer genieten, maar de grasplanten krijgen heel wat te verduren. Warme, zomerse zonnige dagen, droge periodes, spelende kinderen en ravottende huisdieren of een tuinfeestje.

Met DCM Meststof Vital-Green Gazon is het gazon hiertegen bestand. En jij kan direct pronken bij je vrienden en familie met een prachtig diepgroen gazon. DCM Vital-Green Gazon is ontstaan uit de professionele markt, waar het veelvuldig wordt gebruikt op landgoederen, door hoveniers en op sportvelden. En sportvelden gebruiken dit niet voor niets, want de grasmat blijft supergroen en is bestand tegen veel intensieve betreding, droogte, hitte en regenbuien. Kortom, ideaal voor een zomer met een prachtige grasmat.

Nog meer voordelen:

  • Deze organische gazonvoeding is helemaal veilig voor kinderen en huisdieren
  • Er is met DCM Meststof Vital-Green Gazon geen verbrandingsgevaar
  • Dankzij de samenstelling van meer dan 15 organische grondstoffen wordt de juiste voeding gelijkmatig aan de grasplanten afgegeven en voorkom je groeispurten en ongelijkmatige groei

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Schrijf je nu in