Aanleg

Gezonde tomaten, komkommers en paprika’s kweek je ook op je eigen balkon.

Vruchtgroenten zijn makkelijke groenten met de juiste potgrond en de juiste verzorging. Want die basis is veel meer dan het halve werk. Zo heb je met de juiste tips niet alleen eenlading aan tomaten, komkommers en paprika's, maar ook stevige planten vol met courgettes, aubergines en pepers.

Kies voor DCM Potgrond Groenten & Kruiden, dan heb je gegarandeerd een grote opbrengst. Deze potgrond is specifiek samengesteld voor de behoeftes van deze planten. Want vruchtgroenten en andere groentes vragen nogal wat van een potgrond. Ze willen een lekkere bodem om goed te wortelen. De toegevoegde zeewierkalk zorgt voor die optimale pH-waarde (zuurtegraad), waardoor de cellen van de wortels sterk worden en ze alle voeding kunnen opnemen en transporteren. Dit is een van de unieke eigenschappen van deze potgrond t.o.v. andere potgronden. Bovendien bevat deze potgrond voor minimaal 100 dagen organische voeding, afgestemd op de juiste behoefte van de planten. Én, erg belangrijk, het beval heel veel extra sporenelementen en goede mineralen, de extra vitamines voor de plant.

Zo geniet jij van een enorme groei van de plant die stevig en sterk is om de vruchten te dragen en die continue nieuwe vruchten maakt.

Zorg er voor dat je de vruchtgroenten tijdig een nieuwe voeding geeft met DCM Meststof Groenten & Kruiden. De planten hebben heel veel voeding onttrokken aan de potgrond om te kunnen groeien, om stevige stengels te vormen en om vruchten te produceren. Door ze te voeden zorg je voor een goede hergroei van nieuwe vruchten. Zo geniet je tot ver in de zomer, en zelfs tot in september van heerlijke zelfgekweekte vruchten.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Schrijf je nu in