Onderhoud Behandelen

Mos in het gazon bestrijden met Anti-mos Gazonmeststof

Meer mos dan gras in je gazon? Dan heb je een krachtige mosbestrijder nodig. Ontdek hoe je mos effectief bestrijdt met DCM Anti-mos Gazonmeststof.

Veel mos? Gebruik een mosbestrijdende meststof!

Wanneer je gazon volledig gedomineerd wordt door mos, dan is het tijd voor de juiste actie: DCM Anti-mos Gazonmeststof. Dat is een samengestelde gazonmeststof met anti-mos werking. De stikstofrijke formule met ijzer maakt van DCM Anti-mos Gazonmeststof een daadkrachtige mosbestrijder. Het is de ideale meststof voor gazons met veel mos en vergeling.

  • Gazonmeststof met 2-in-1 werking tegen mos
  • Doet mos al na 1 week verkleuren en afsterven
  • Verrijkt met magnesium en ijzer voor een diepgroene graskleur
  • Werkingsduur tot 100 dagen lang
  • Unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY

Toepassing van Anti-mos Gazonmeststof

De ideale periode om DCM Anti-mos Gazonmeststof toe te passen is tussen februari en mei. Binnen een week wordt het mos bruin en kan je het eventueel verticuteren.

Het product maakt geen vlekken op tegels of klinkers.

 

Mos blijvend weghouden? Pak dan de oorzaken aan. Ontdek in dit artikel hoe je dat doet.

Vind meer advies voor jouw gazon in dit artikel: Gazon aanleggen, onderhouden en herstellen

DCM Anti-mos Gazonmeststof – Toelatingsnummer 15910 N. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst de productinformatie en het etiket, inclusief de passende waarschuwingszinnen en -symbolen.

Kort samengevat

Wanneer je gazon volledig gedomineerd wordt door mos, dan is het tijd voor de juiste actie: DCM Anti-mos Gazonmeststof. Dat is een samengestelde gazonmeststof met anti-mos werking.

Strooi DCM Anti-mos Gazonmeststof van februari tot mei. Binnen een week wordt het mos bruin en kan je eventueel verticuteren.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!