Onderhoud

Supergroen zomers gazon!

Je gazon heeft veel voeding verbruikt de afgelopen maanden om te groeien. Het is uitgeput en als je het gazon geen nieuwe voeding geeft zal het snel verzwakken met afgebroken gras, kale plekken, een geel gazon en onkruid tot gevolg. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een dichte sterke grasmat .

Dé ideale gazonmeststof voor de zomer is DCM Meststof Vital-Green Gazon. De naam zegt het al, deze gazonvoeding zorgt voor een vitale gezonde grasmat de hele zomer lang. En ze doet dat bovendien heel snel.

DCM Vital-Green Gazon is ontstaan uit de professionele markt, waar het veelvuldig wordt gebruikt op landgoedere, door hoveniers en op sportvelden. En sportvelden gebruiken dit niet voor niets, want de grasmat blijft supergroen en is heel en bestand tegen veel intensieve betreding, droogte, hitte en regenbuien. Kortom, ideaal voor een zomer met een prachtige grasmat. Bovendien is deze korrel samengesteld uit wel meer dan 10 organische grondstoffen die elk de juiste voeding op een ander moment afgeven. Zo is een lange werking van minimaal 100 dagen gegarandeerd. Zo vindt je geen ander!

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!