Onderhoud

Supergroen zomers gazon!

Je gazon heeft veel voeding verbruikt de afgelopen maanden om te groeien. Het is uitgeput en als je het gazon geen nieuwe voeding geeft zal het snel verzwakken met afgebroken gras, kale plekken, een geel gazon en onkruid tot gevolg. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een dichte sterke grasmat .

Dé ideale gazonmeststof voor de zomer is DCM Meststof Vital-Green Gazon. De naam zegt het al, deze gazonvoeding zorgt voor een vitale gezonde grasmat de hele zomer lang. En ze doet dat bovendien heel snel.

DCM Vital-Green Gazon is ontstaan uit de professionele markt, waar het veelvuldig wordt gebruikt op landgoederen, door hoveniers en op sportvelden. En sportvelden gebruiken dit niet voor niets, want de grasmat blijft supergroen en is heel goed bestand tegen veel intensieve betreding, droogte, hitte en regenbuien. Kortom, ideaal voor een zomer met een prachtige grasmat. Bovendien is deze korrel samengesteld uit wel meer dan 15 organische grondstoffen die elk de juiste voeding op een ander moment afgeven. Zo is een lange werking van minimaal 100 dagen gegarandeerd. Zo vind je geen ander!

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2023 - Member of Group de Ceuster