Aanleg

Waarvoor gebruik jij het gazon? Dat bepaalt het graszaad!

De keuze van een graszaadmengsel dat speciaal is afgestemd op je behoeften en eisen, is echt niet moeilijk meer. DCM biedt je een brede waaier aan gazontypes aan.

De PLUS lijn van DCM

Die Plus staat voor de extra toegevoegde fosforrijke organische meststof. Die zorgt er voor dat bij de ontkiemde zaadjes de beworteling wordt bevordert en versnelt waardoor je snel een dicht grasmat hebt.

Op dit mooi en onverslijtbaar speel-sportgazon van fijnbladige grassoorten kunnen je kinderen en huisdieren ongeremd spelen en stoeien. Dankzij de hoge kwaliteitseisen voor dit mengsel, behoudt de grasmat toch zijn schoonheid. De gebruikte grassoorten zorgen ervoor dat uw gazon snel dichtgroeit, waardoor de kans op onkruiden kleiner is. Tetraploïde grastypes in dit mengsel zorgen er voor dat het als allerbeste kiemt bij lage temperaturen. Je kan dus al snel aan de slag.

DCM Graszaad Plus Siergazon

Dit decoratief en stijlvol siergazon bestaat uit zeer fijne blaadjes, type Engels gazon. Door de fijne structuur van het gras zal een dichte grasmat ontstaan. Hierdoor verdraagt dit gazon ook probleemloos een normale betreding en heb je ene koninklijk groen gazon.

DCM Graszaad Plus Schaduw

Sterk, fijnbladig en weinig onderhoud, dat zijn de sterkste troeven van dit schaduwgazon. Als je gazon in de schaduw ligt, onder een haag of onder bomen, zorgt dit speciale graszaad er voor dat het toch goed groeit. Door talrijke ondergrondse uitlopers vormt dit graszaadmengsel een dichte zode en een sterke grasmat. Dit gazon vraagt ook minder maaibeurten dankzij de samenstelling.

 DCM Graszaad Plus Herstel

Voor het herstellen van beschadigde plekken in je gazon en het doorzaaien na het verticuteren. Dit mengsel kiemt vlot waardoor uw grasmat er weer als nieuw zal uitzien. Lelijke kale plekken van molshopen, zwembadjes die tijdens de zomer stonden en brandplekken van de barbecue zullen snel verdwijnen, jouw gazon zal razendsnel weer prachtig groen zijn. Ook dit mengsel bevat tetraploïde grastypes waardoor het als allerbeste kiemt bij lage temperaturen.

 

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Schrijf je nu in