Video

5 in 1 Meststof: Verticuren overbodig, Mos bestrijden, Organische meststof, Bekalking gazon, Nuttige bacteriën - DCM Microgazon Plus

Een dicht diepgroen gazon zonder mos en zonder te moeten verticuteren?  DCM Microgazon plus biedt de oplossing. DCM Microgazon heeft een 5-voudige werking:

  1. Het bodemleven stimuleren zodat verticuteren overbodig wordt.
  2. Mos wordt bestrijd via de wortels.
  3. Het is een organische minerale meststof.
  4. De meststof bevat kalk en gaat verzuring van de bodem tegen, wat de groei van mos verhindert.
  5. De meststof bevat nuttige insecten die de viltlaag tussen je gras verminderen.

Je droomt van een dicht diepgroen gazon zonder mos en vilt, en dat zonder te verticuteren?

DCM stelt zijn neuwste snufje voor, DCM Meststof Microgazon Plus. De specialisten van DCM ontwikkelden deze innovatie in hun eigen labo op basis van de MINIGRAN® technologie. Zo ontstond DCM Meststof Microgazon Plus. Een organisch minerale meststof met vijfvoudige werking. DCM Meststof Microgazon Plus stimuleert het bodemleven. Verticuteren wordt zo overbodig.

Het bestrijdt mos indirect via de wortels. Het mos kleurt geelbruin en sterft af. Het is bovendien een organisch minerale gazonmeststof verrijkt met onder andere magnesium dat zorgt voor een frisgroene graskleur. En de kalk in DCM Meststof Microgazon Plus ontzuurt de bodem, verbetert de opname van de voedingselementen en verhindert de vorming van mos.

DCM Meststof Microgazon Plus bevat ook nuttige bacteriën. Ze versnellen de afbraak van maairesten en afgestorven mos. Dat vermindert dan weer die vervelende viltlaag tussen je gras. Resultaat: DCM Meststof Microgazon Plus zorgt met zijn vijfvoudige werking voor een dicht diepgroen gazon, zonder mos en zonder vilt en zonder verticuteren. wat een MINIGRAN® niet allemaal kan!

DCM Minigran®, het wonderkorreltje.

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!