Video

Kamerplanten verzorging en bemesten

Kamperplanten doen het een hele tijd goed op alleen wat licht en water. Maar hebben ze af en toe niet wat extra nodig? Voeding! Ja dus. Meststof en en goede potgrond, die je af en toe ververst, zijn erg belangrijk voor mooie kamerplanten. Als je geen voeding geeft, krijgt je automatisch bladverkleuring en gaat het ook wat slap hangen. 

Een goede potgrond is DCM Potgrond Kamerplanten.  Daar zit voldoende witveen doorheen gemengd. Dat is om het water te reguleren en vast te houden. Er zit ook voor 100 dagen voedingsstoffen in. Dat is erg belangrijk. De potgrond is een soort van reservoir voor voedingsstoffen en voor water. Stevig aandrukken en dan kan de plant erin, die krijgt een wat grotere pot. 

Nooit meer zeggen dat je geen groene vingers hebt. Je moet gewoon goeie spullen gebruiken. Tijdens het groeiseizoen, van maart tot september, is het goed om één keer per week wat extra voeding te geven. Dit is [PRIODUCTNAME:165] speciaal voor kamerplanten. Met een uitgebalanceerde voeding voor je planten. Je doet 5 à 10 mililiter voeding per liter water en dat meng je wat. Daarmee begiet je al je kamerplanten. Je geeft ze zo elke week wat extra liefde. 

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2023 - Member of Group de Ceuster