Video

Kwalitatieve potgrond voor terrasplanten - DCM Potgrond Terrasplanten & Mediterrane Planten

Geniet langer van je terrasplanten door ze juist in te potten met: DCM Potgrond Terrasplanten en Mediterrane Planten, DCM Potgrond Buxus, DCM Potgrond Olijven, Vijgen & Citrus

Je wil terrasplanten verpotten in potten of bloembakken? Dat is niet zo moeilijk. Volg de juiste methode met DCM kwaliteitspotgrond. Je hebt net prachtige, dikwijls dure planten gekocht voor op je terras. Deze moeten vaak lang in dezelfde potgrond blijven staan. Als je er langer van wil genieten begin dan met ze op een juiste manier in te potten.

Neem een voldoende ruime pot of bloembak en leg onderaan een laag DCM Hydrokorrel. Die zorgt voor een goede drainage van overtollig water. Daarboven breng je een laag DCM potgrond aan. Deze kwaliteitspotgrond is verrijkt met kokosvezels. Die vezels zorgen ervoor dat de structuur van de potgrond langer behouden blijft. Maak dan de plantenwortels voorzichtig los en zet de plant in de pot. Vul nu verder aan met DCM potgrond, maar laat een gietrand van enkele centimeters. Flink begieten en je bent klaar.

DCM Potgrond Terrasplanten & Mediterrane planten is geschikt voor alle terrasplanten zoals datura, oleander en laurier. DCM Potgrond Buxus & Bladhoudende heesters, verrijkt met kalk gebruik je specifiek voor buxus. Voor mediterrane planten zoals olijfbomen, vijgenbomen, citrusbomen of palmen gebruik je best DCM Vloeibare Meststof Olijven, Vijgen & Citrus. Een compactere potgrond met puinsteen. Deze mengsels zijn bovendien verrijkt met het DCM MINIGRAN® wonderkorreltje. Het garandeert een aanzienlijk langer verblijf van je terrasplanten. Gedaan met constant verpotten.

Indien je potten in volle zon staan, kies je best voor DCM Potgrond Aquaterra® met waterkristallen. Die houden het water langer bij, waardoor je minder vaak moet begieten. Kies dus een DCM kwaliteitspotgrond op maat van je terrasplanten. Deze mengsels zijn bovendien organisch bemest met het DCM MINIGRAN® wonderkorreltje.

Wat een MINIGRAN® niet allemaal kan? DCM MINIGRAN®, het wonderkorreltje

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!