Boomkwekerij

DCM Xtra-MIX® 1, meststof met extra lange gecontroleerde werking

DCM gaat met de lancering van de meststof DCM Xtra-MIX® 1 opnieuw een stap verder. Deze unieke meststof bevat een combinatie van verschillende grondstoffen, zowel van organische als minerale oorsprong, waardoor planten vanaf de start gedurende een periode van 4 tot 5 maanden continu en gelijkmatig gevoed worden.

  • Snelwerkende stikstof (ammonium + ureum) zorgt voor een groei-stimulans direct na het strooien.
  • De waaier aan organische voedingselementen, elk met hun eigen NPK en vrijstellingspatroon, zorgt voor een gelijkmatige en continue voeding van de planten gedurende een periode van 75 tot 100 dagen.
  • Extra toevoeging langwerkende minerale stikstof op basis van methyleenureum (ureumformaldehyde). Dit molecule is een complexe keten die door het bodemleven omgezet wordt tot plantopneembare voeding. Dit verlengt de werkingsduur tot 120-150 dagen.

DCM Xtra-MIX® 1 is een meststof met MINIGRAN®] TECHNOLOGY, een uniek microgranulatieproces. In tegenstelling tot blends (meststoffenmengsels) zijn de MINIGRAN®] korreltjes homogeen samengesteld en bevatten ze dezelfde verhouding voedingselementen.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Schrijf je nu in