Sport en Golf

Meststoffen in DCM MINIGRAN speciaal voor golfvelden

Het MINIGRAN® granulaat bevat door het unieke productieproces dezelfde voeding in elk korreltje. Bij diverse onderzoeken is gebleken dat MINIGRAN® tot 60% efficiënter te verdelen is ten opzichte van een reguliere korrel of kruimel! De voordelen:

- een gelijkmatige groei en kleur

- de kleine korreltjes vallen dieper in de grasmat

- betere efficiëntie, want de korreltjes worden zo niet opgezogen bij het maaien

 

Fairways: 

Speciaal voor het bemesten van fairways. De combinatie van verschillende grondstoffen, zowel van organische als minerale oorsprong, voedt het gras gedurende een periode van 4 tot 5 maanden. Bovendien bevat deze formule extra kalium voor het versterken van de grasmat en minder schade bij betreding, droogte en vorst. Het extra ijzer zorgt voor een betere fotosynthese en een diepgroene graskleur, het hele jaar door. De vrijstelling van de voedingselementen is afgestemd op de behoefte van het gras voor een verhoogde efficiëntie en een lager risico op uitspoeling.  is bovendien in een specifieke, iets grotere korreldiameter afgezeefd zodat deze breder te strooien is en zowel strooitijd als arbeidstijd beperkt kunnen worden. De verschillende grondstoffen in  zitten samen in elk MINIGRAN® korreltje, zo worden de voedingselementen uniform over de grasmat verdeeld voor een gelijkmatige groei en kleur

 

Greens: 

Aan de greens worden hoge eisen gesteld. Een goede hergroei na de winter door een voorjaarsbemesting met hoog N-gehalte is onontbeerlijk. Voor de zomerbemesting heeft DCM uitgebalanceerde formules, aangevuld met de unieke wetting agent DCM INTRO® voor een beter waterbeheer. De organische voedingselementen in deze meststoffen komen gelijkmatig vrij voor een continu groeiende grasmat met constante balsnelheid. Het aangepaste kaliumgehalte zorgt voor een sterke grasmat, bestand tegen betreding. Het extra magnesium en ijzer zorgen voor een groene graskleur.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Schrijf je nu in