NIEUW - DCM VISCOTEC® BLUE - DCM

Containerteelt

NIEUW - DCM VISCOTEC® BLUE

DCM VISCOTEC® BLUE, unieke wateroplosbare meststof in gelvorm voor biologische- én conventionele teelt

DCM VISCOTEC® BLUE is een nieuwe innovatieve wateroplosbare meststof in gelvorm, toegelaten voor gebruik in de biologische land- en tuinbouw. Het hoge stikstofpercentage (9% N) gecombineerd met 5% kalium (K2O) zorgt voor een snel effect op zowel groei als kleur van de planten. De goed oplosbare gelformulering bevat geen grondstoffen van dierlijke oorsprong en kan eenvoudig gedoseerd en toegepast worden met alle types fertigatiesystemen, zowel continu als voor bijsturing.

Deze meststof maakt het mogelijk om - naast een basisbemesting met DCM organische MINIGRAN® meststoffen - de teelt bij te bemesten voor een langere teeltduur of voor specifieke gewasbehoeften. Inmiddels zijn er ervaringen bij gerenommeerde bedrijven in de potplantenteelt, boomkwekerij en biologische teelt.

Daarnaast heeft DCM VISCOTEC® BLUE een extra biostimulant effect; de gebruikte plantaardige aminozuren activeren het wortelstelsel. Dit vergrote worteloppervlak zorgt voor een betere nutriëntopname. Wat leidt tot een betere groei bovengronds en een sterker gewas, beter bestand tegen abiotische stress.

Heeft u vragen? Neem contact op onze technical specialist: Michel Jongenelen: 06-105 56 403 / [email protected].

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Professionele Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!