Boomkwekerij

Tevreden klant uitgelicht A. Jochems

Tevreden klant:  A. Jochems
Plaats: Zundert, NL
Assortiment: bos- en haagplantsoen, specialiteit Beuken
DCM Adviseur: Michel Jongenelen
 

Op ongeveer 45 hectare kweekt Kwekerij A Jochems in Zundert verschillende soorten bos- en haagplantsoen. Naast het assortiment bos- en haagplantsoen vollegrond teelt Jochems ook Haagplanten in pot, waaronder Beuken, Haagbeuken en Taxus.
De planten voor deze teelt staan vaak langer dan 1 jaar op het perceel, een volledige bemesting is dus van groot belang voor het leveren van topkwaliteit op den duur.

Gedurende de teelt gebruikt Jochems verschillende producten van DCM. Tijdens het planten van bewortelde stek wordt er DCM Vivifos® gedoseerd voor een betere en snellere beworteling. Gedurende de meerjarige teelten wordt er met regelmaat een bemesting gedaan met DCM NK-MIX 10-0-8+3MgO.
Onder de zaaibedden wordt geëxperimenteerd met DCM Vivisol®. Dit bodemleven stimulerende product zorgt voor een betere beworteling en ontwikkeling van de zaailingen.

Jochems werkt graag met de meststoffen van DCM: “Ik waardeer de adviezen en begeleiding van DCM.
De mogelijkheid tot rijenbemesting van een mineraal-organische meststof in Minigran® zonder fosfaat is een groot pluspunt.

Daarnaast groeien de gewassen goed op de meststoffen, wat uiteraard nog het belangrijkste is!”

DCM Vivifos® voor een efficiënte benutting van fosfor in vergelijking met klassiek chemische fosforbemesting met minder uitspoeling.
DCM VIVISOL® - Voor een rijk en gevarieerd bodemleven
DCM NK-Mix 10-0-8+3 MgO in MINIGRAN® omdat deze fosfaatvrije meststof lang werkt, goed strooibaar is en zorgt voor een fris en gezond groeiend gewas.
 

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Professionele Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!