Sierteelt

Tevreden klant uitgelicht: familiebedrijf Mediaverdi

  

Mediaverdi is een familiebedrijf waar inmiddels de 4de generatie aan het roer staat. Sinds 1935 worden anjers geteeld op dit Aalsmeerse bedrijf. Op 3000 m2 glas worden van mei tot november anjers geteeld.

De teelt start in teeltbakken, deze worden elk jaar gestoomd. Na het stomen is het belangrijk dat het juiste bodemleven de grond koloniseert. Hiervoor wordt  DCM VIVISOL® MINIGRAN® gebruikt, een organische bodemverbeteraar, waarover hieronder meer uitleg.

Naast DCM VIVISOL® MINIGRAN® worden organische meststoffen gebruikt en sinds kort ook DCM SOLAFIDA®. Men kiest bij Mediaverdi voor DCM producten vanwege de lage EC en het gelijkmatig en continu vrijkomen van de voeding.

De eerste 6 weken hoeft men niet bij te mesten. Kostentechnisch heeft Mediaverdi de verschillende bemesting strategieën uitgerekend en hier komt DCM het beste uit. En als laatste argument: de klant vragen om organisch geteelde producten!

Mediaverdi is zeer tevreden met DCM. Het gewas is gezond en vitaal, met DCM SOLAFIDA® is de beschikbaarheid van calcium, magnesium en kalium uitstekend. En dit zonder de ongewenste bijeffecten van chloor en sulfaten.

Mediaverdi te Aalsmeer | assortiment: anjers | http://www.mediaverdi.nl/ | DCM adviseur: Andre de Ridder

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Professionele Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!