Sport en Golf

Tevreden klant: Voetbalvereniging MMO

Naam: Voetbalvereniging MMO – Hoogmade “Met Moeite Opgericht”
Plaats: Hoogmade (Kaag en Braassem)
Website: www.mmo-hoogmade.nl
DCM adviseur: Gerrit Klop

Voetbalvereniging MMO-Hoogmade is een zeer actieve vereniging in het Groene Hart van Nederland.

Guus Meijer, voorzitter veldencommissie,  gebruikt al jarenlang DCM meststoffen voor de hoofd- en trainingsvelden. “In samenwerking met Gerrit Klop van DCM bekijken we elk jaar de velden en stellen we een jaarrond bemestingsschema op.  Met een combinatie van DCM VIVIFOS®DCM VIVISOL® en DCM MICRO-MIX en in het najaar een bemesting met DCM GRASS-CARE  hebben wij hele goede ervaringen. Onze grasmat ligt er steeds mooi en goed bespeelbaar bij.

Het veld is na het speelseizoen amper beschadigd en doorzaaien is niet nodig. Enkel de doelgebiedjes hebben we handmatig ingezaaid. We zien graswortels tot een diepte van 25 cm.
Wij weten dat goede meststoffen uiteindelijk een besparing geven op onze onderhoudskosten.”

DCM START (NPK 18-3-3 + 2 MgO) is speciaal ontwikkeld voor gebruik op grassportvelden en zorgt voor een snelle (her)groei in het voorjaar (bevat hoog stikstofgehalte, met extra magnesium voor diepgroene graskleur)
DCM GRASS-CARE  (NPK 6-3-20 + 3 MgO + Fe) is een ideale najaarsmeststof voor grassportvelden (met langwerkende kalium, ideaal voor het afharden in najaar/winter, bevat magnesium en ijzer voor diepgroene graskleur ook in de winter)

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Professionele Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!