Vacature accountmanager Biorationals

 
Bedrijfsdetails

DCM Nederland is een sterk groeiende onderneming die naast organische meststoffen, substraten en bodemverbeteraars ook biostimulanten en biologische middelen voor de beheersing van ziekten en plagen ontwikkelt, produceert en naar de markt brengt. Die laatste twee productcategorieën vormen ons Biorationals gamma. De producten van DCM worden toegepast in de land- en tuinbouw, de hoveniers-, openbaar groen- en sportveldensector én door de hobby-tuinder. Onderzoek en ontwikkeling zit in het DNA van DCM, wat dan ook de nodige focus krijgt. DCM heeft eigen vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten en exporteert producten over de hele wereld. Ter uitbreiding van het Biorationals team zijn we op zoek naar een wetenschappelijk onderlegde accountmanager voor Nederland die zich gaat richten op de technische ondersteuning en verkoop van DCM producten aan de professionele tomatenteler, en met uitbreiding ook de (glas)tuinbouwondernemer.

Functie

In de rol van Accountmanager Biorationals vorm je de schakel tussen onderzoek en praktijk met als focus het creëren van omzetgroei in ons Biorationals gamma. Concreet ben je binnen het rayon Nederland, verantwoordelijk voor:

 • Het bieden van technische ondersteuning aan tomatentelers die DCM producten gebruiken.
 • Het bieden van technische ondersteuning aan sales collega’s Tuinbouw.
 • Actief zoeken naar en effectueren van afzetpunten van DCM producten.
 • Het onderhouden van lange termijn relaties met klanten, prospecten, adviseurs en de sector, alsook het opbouwen van nieuwe relaties (tomatentelers, tuinbouwinvesteerders,…).
 • Het signaleren van kansen voor (nieuwe) DCM producten in de markt, alsook het actief aanbevelen van de DCM producten en hun toepassingen.
 • Het vertegenwoordigen van DCM op vakbeurzen en het geven van productpresentaties bij relaties.
 • Het uittesten van nieuwe producten van DCM R&D in de markt.

Je maakt deel uit van het dynamische Biorationals team waarbij je rapporteert aan de Business Development Manager Biorationals (België)

Standplaats: Home Office en 1x per maand vergader je op het DCM hoofdkantoor in Grobbendonk, België.

Profiel
 • Je beschikt over een WO denk- en werkniveau in combinatie met een landbouwkundige en/of microbiologische en/of fytopathologische achtergrond.
 • Dankzij jouw technische expertise, commerciële feeling en sterke servicegerichtheid, weet je als geen ander een meerwaarde te betekenen voor klanten en DCM.
 • Doorzettingsvermogen, teamspirit, creativiteit, overtuigingskracht en een gezonde dosis assertiviteit drijven jou om commerciële doelstellingen te bereiken.
 • Je bent van nature analytisch en pragmatisch ingesteld, je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail.
 • Collega’s en klanten appreciëren jouw eerlijkheid, correctheid en flexibiliteit en je hebt het professionalisme om je agenda efficiënt en zelfstandig te organiseren.
 • Binnen onze internationale onderneming kan je je vlot, mondeling en schriftelijk, uitdrukken in het Nederlands en het Engels.
 • Je beschikt over een rijbewijs B zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen tussen de verschillende locaties.
Aanbod

Als Accountmanager Biorationals kom je terecht in een ambitieuze, internationale groep waarbinnen enthousiasme, ondernemerschap, open communicatie en loyaliteit centrale waarden zijn. Je krijgt de kans om mee te groeien met de organisatie en een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Bovendien kun je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket dat in lijn ligt met jouw ervaring en verantwoordelijkheden. Daarnaast biedt DCM jou een interne opleiding en deskundige ondersteuning. Je komt terecht in een dynamisch en internationaal team.

Voor meer informatie:
Bel Dorien Hoes op het nummer: +32(0) 15 30 74 37

 

SOLLICITEER NU!

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Professionele Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!