Document

Hoe zorg ik voor een geslaagde aanplant en aanleg van bomen, planten, heesters, bloembollen en andere beplanting?

Op deze vraag geven de DTA’s van DCM een antwoord. DTA’s (DCM Technisch Advies) zijn ontwikkeld om beleidsbepalers, bestekschrijvers, adviseurs in het groen en landschapsarchitecten te helpen bij de aanleg van het groen. In de praktijk zien we vaak inboet en uitval doordat de groeivoorwaarden ongunstig zijn. Dit heeft veelal te maken met de vruchtbaarheid van de bodem. Door het toepassen van de juiste bewerkingen in combinatie met de juiste bodem verbeterende producten en bemesting, kunt u de vruchtbaarheid van de bodem verbeteren en daarmee de groeiomstandigheden. Dit leidt weer tot een betere aanslag en minder uitval en inboet. Kortom, minder onderhoudskosten en tevreden burgers en opdrachtgevers!

Wilt u de DTA’s ontvangen?

Laat dan hier uw mailadres achter en we mailen u de DTA’s toe. Mocht er een wijziging zijn dan mailen u deze ook direct toe.

Document aanvragen

Vul uw gegevens in om een geprinte versie te ontvangen van: Hoe zorg ik voor een geslaagde aanplant en aanleg van bomen, planten, heesters, bloembollen en andere beplanting?.

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.

DCM Professionele Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!