Sport en Golf

Dankzij de meststoffen en bodemverbeteraars van DCM liggen de velden van voetbalvereniging MMO Hoogmade er het jaar rond mooi en goed bespeelbaar bij.

mmo hoogmade

Tevreden klant: Voetbalvereniging MMO – www.mmo-hoogmade.nl
Locatie: Hoogmade (Nederland)

MMO-Hoogmade is een heel actieve voetbalvereniging in het Groene Hart van Nederland.

Waarom kiest MMO Hoogmade voor DCM?

Guus Meijer, voorzitter veldencommissie, gebruikt al jarenlang DCM meststoffen voor de hoofd- en trainingsvelden.

‘In samenwerking met DCM bekijken we elk jaar de velden en stellen we een jaar rond bemestingsschema op. We hebben heel goede ervaringen met de combinatie van DCM VIVIFOS®, DCM VIVISOL® en DCM MICRO-MIX. In het voorjaar bemesten we met en in het najaar met DCM GRASS-CARE. Onze grasmat ligt er steeds mooi en goed bespeelbaar bij.’

Waarom werkt MMO Hoogmade graag met de producten van DCM?

‘Het veld is na het speelseizoen amper beschadigd, waardoor doorzaaien niet meer nodig is. Enkel de doelgebiedjes zaaien we handmatig opnieuw in. We zien graswortels tot een diepte van 25 centimeter! De keuze van de juiste meststoffen betekent uiteindelijk een besparing op onze onderhoudskosten.’

Wat zijn de favoriete producten van MMO Hoogmade?

  • is speciaal ontwikkeld voor grassportvelden en zorgt voor een snelle (her)groei in het voorjaar. Het bevat een hoog stikstofgehalte, met extra magnesium voor diepgroene graskleur.
  • DCM GRASS-CARE is een ideale najaarsmeststof voor grassportvelden, met langwerkende kalium, ideaal voor het afharden in najaar en winter. De extra magnesium en ijzer zorgen voor diepgroene graskleur, ook in de winter.

Lees hier meer over de voordelen van DCM VIVISOL® voor de bodem.

DCM Professionele Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!