{

DCM Organische Meststoffen - biologisch telen

Bent u bezig met biologisch telen en bent u opzoek naar mogelijkheden met organische granulaten? Hieronder laten wij een assortiment zien wat voor u van toepassing kan zijn. Bent u op zoek naar meer informatie, neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. DCM heeft meerdere producten die zijn toegelaten voor RHP of SKAL/FIBL.

DCM, ook voor biologisch telen
 

Met zijn 100 % organische meststofformules bewijst DCM steeds opnieuw dat biologisch niet noodzakelijk ten koste hoeft te gaan van opbrengst en kwaliteit.

DCM SOLAFIDA®, brengt uw bodem in balans

voor een beter rendement van uw standaardbemesting

{

Vacature accountmanager/bodemkundig adviseur land- en tuinbouw

DCM is een sterk groeiende onderneming en levert kwalitatief hoogwaardige organische meststoffen, bodemverbeteraars en substraten. Het merk DCM geniet internationale bekendheid bij sportvelden, golfbanen, openbaar groen,  hoveniers,  land- en tuinbouw en tuincentra.

Tevreden klant: Gebr. Vletter & Den Haan

Naam:  Gebr. Vletter & Den Haan
Plaats: Rijnsburg
Assortiment: lelie’s (veredeling)
Website: www.vletterdenhaan.nl
DCM adviseur: Aldert Engelsman

{ { { { { { {

Voordelen van DCM Organische Meststoffen

Chemische meststoffen zijn snel oplosbare zouten, die in één keer ter beschikking komen van de plantenwortels. Door een overmaat aan voedingsstoffen bestaat de kans op wortelbeschadiging bij een chemische bemesting. De plant kan de grote hoeveelheid beschikbare voedingsstoffen niet allemaal ineens opnemen en een groot deel van de voedingselementen gaat verloren door uitspoeling.

{ { { { { { { {
{

DCM MIX 2 - De ideale voorraadmeststof voor sierteeltgewassen

Sierplanten vragen een zachtwerkende meststof met flink wat fosfor en véél kalium. DCM MIX 2 is sinds jaar en dag de "sierteelt-meststof" bij uitstek, zowel voor aanplanting als bijbemesting in kas- en buitenteelten. Naast de traditionele korrel en kruimel is deze meststof ook beschikbaar in MINIGRAN®, het gebruiksvriendelijke organische microgranulaat van DCM.

{ {