Behandelen

Biologische groenten uit eigen moestuin

Je eigen moestuin... is er een betere manier om exact te weten wat je eet? Het feit dat je precies weet wat je je groentetuin meegeeft om te groeien, is voor elke tuinier een aangename gedachte. Bovendien smaken zelfgekweekte groenten meestal net dat ietsje beter.

Veel mensen stellen zich dan de vraag: “Hoe kunnen we onze groentetuin dan bemesten? Moet dat dan met organische meststoffen? En is dat dan ook BIO?”

Geen probleem, met DCM Meststof Groenten & Fruit zit elke moestuinliefhebber veilig. Het label BIO kan perfect op deze complete samenstelling (6-3-12 + 2 MgO) gekleefd worden. Deze organische meststof is een alles-in-één meststof voor alle groenten.

De beste meststof voor de biologische moestuin

Biologisch tuinieren in je eigen moestuin met DCM Groenten & Fruit is niet alleen leuk, het levert vooral ook gezonde producten op. DCM Groenten & Fruit is een natuurlijke, 100% organische kwaliteitsmeststof en is daarmee de ideale voeding voor al dat lekkers. Ze bevordert niet alleen de dikte, de stevigheid en de smaak van je groente en fruit, de aangebrachte voedingselementen leiden ook tot een optimale gezondheid en weerstand van je planten. 

Niets zo lekker als groenten en fruit uit je eigen biotuin, moestuin of moestuinbak. Met DCM Meststof Groenten & Fruit eet je gezond groenten en fruit uit eigen grond!

Voor meer info over een gezonde moestuin, lees ook Je moestuin aanleggen van A tot Z: zo ga je te werk 

Kort samengevat

Met DCM Meststof Groenten & Fruit zit elke moestuinliefhebber veilig. Het label BIO kan perfect op deze complete samenstelling (6-3-12 + 2 MgO) gekleefd worden. Deze organische meststof is een alles-in-één meststof voor alle groenten.

Biologisch tuinieren in je eigen moestuin met DCM Groenten & Fruit levert de meest gezonde groenten op. De voedingselementen in deze biologische meststof leiden tot een optimale gezondheid en weerstand van je planten.

 

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster