Fruit

Fruit in de tuin is leuk en mooi bovendien. In de lente kan je immers genieten van de bloesempracht en wat later op het seizoen van heerlijke, gezonde vruchten. Voor plukvers fruit hoef je niet meteen een boomgaard te hebben. Fruitbomen passen vaak ook perfect in de siertuin en zelfs een balkon biedt mogelijkheden. Van heel wat fruitsoorten bestaan er immers variëteiten die ook in een pot of kuip kunnen groeien. Afhankelijk van de grootte van je tuin kan je kiezen voor half- of hoogstam fruitbomen, fruitbomen in struikvorm, in leivorm of in pot.

Lievelingsgrond?

Zuurminnend Neutraal Kalkminnend
Uw moestuin zaai- en plantklaar maken

Uw moestuin zaai- en plantklaar maken

Van zodra de vorst uit de grond verdwenen is en het voorjaarszonnetje zijn gezicht laat zien, begint het bij de meeste tuinliefhebbers te kriebelen en trekken ze de tuin in om hun moestuin zaai- en plantklaar te maken. DCM geeft u 3 stappen om uw groentebedjes optimaal te spreiden.

DCM Vivimus® Groenten & Fruit

DCM Vivimus® Groenten & Fruit

Bodemverbeteraar voor het aanplanten van groenten en fruit

Tips en advies voor de kas

Tips en advies voor de kas

Fervente tuinliefhebbers brengen liefst zoveel mogelijk tijd door in de tuin. Voor veel tuinliefhebbers is een kas in de tuin dan ook de ultieme droom. Met een kas kunt u het tuinseizoen immers probleemloos verlengen en dat betekent uiteraard nog meer tuinplezier. Maar waarop moet u letten wanneer u gaat zaaien en planten in een kas?