Onderhoud

Grote oogst van je blauwe bessen

Bessen, en zeker blauwe bessen, hebben een andere voeding nodig dan de rest van je fruit voor de optimale groei en de grootste oogst. En die blauwe bessen zijn echt overheerlijk. Meng ze in je yoghurt of gebruik ze voor een lekkere blauwe bessen taart. Of als ontbijt bij je muesli.

In het vroege voorjaar (maart-april) krijgen uw bestaande bessenplanten graag wat extra voeding.

DCM Meststof Bessen is een complete meststof voor een rijke oogst van stevige, gezonde, sappige en smaakvolle bessen. Blauwe bessen en ook andere bessensoorten (cranberry’s, rode bessen, kruisbessen,...) kan je hiermee voldoende en aangepaste voeding geven. Deze 100 % natuurlijke meststof bevat een grote variatie aan natuurlijke grondstoffen die door het microbieel bodemleven geleidelijk en in overeenstemming met de voedselbehoefte van uw planten worden vrijgesteld gedurende 100 dagen. Een dosis van 30-40 g meststof/plant of 70-120 g/m² is ideaal.

Tip: Blauwe bessen zijn zuurminnende planten. Verzuur daarom elk jaar de bodem rond de plant zodat hij het beste kan aarden. Het verzuren van de bodem doe je met DCM VIVIMUS® VOOR HEIDE, RHODO & ALLE ZUURMINNENDE PLANTEN.

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster