Onderhoud

Planten bijmesten met vloeibare meststof

Terrasplanten, kamerplanten, moestuinplanten... alle planten kunnen extra voeding gebruiken. Zeker als ze na een tijdje hun basisbemesting in de (pot)grond hebben opgebruikt. De beste optie? Vloeibare meststoffen! Want die voeden je planten sneller en dieper dan andere samenstellingen.

Binnen het uitgebreide assortiment vloeibare plantenvoeding van DCM, vind je voor iedere plantensoort de ideale voeding.

Extra voeding voor uitbundige bloeiers

Potplanten en bloemen hebben de kracht om hun hele omgeving op te fleuren met hun stralende energie. Vooral als ze stevig bloeien. Maar een uitbundig bloeiende plant heeft ook een grote eetlust. In de DCM potgronden vinden je planten voldoende voeding voor 100 of 150 dagen, maar daarna vragen ze al snel om meer. Bijmesten dus, en dan het liefst met vloeibare meststoffen, want die dringen dieper en sneller in de kluit.

Stralende terrasplanten

Hou jij ook zo van die heerlijke vakantiesfeer met veel Mediterrane planten op je terras? Als ze jou zoveel plezier geven, verdienen ze ook de allerbeste verzorging: veel licht, voldoende water, een kwalitatieve potgrond én regelmatig extra voeding met .

Kamerplanten die je hele huis opfleuren

Als je ten volle van je kamerplanten wil genieten, voldoe je het best zo goed mogelijk aan hun natuurlijke groeivoorwaarden. Licht en water zijn natuurlijk belangrijk, maar ook de grondsoort en het type voeding.

De potgrond DCM Potgrond Kamerplanten is speciaal ontwikkeld voor kamerplanten en voorziet je planten de eerste maanden van kwalitatieve voeding. Om ze na die periode wat extra energie te geven, is er . Voeg de vloeibare meststof simpelweg aan het gietwater toe.

Vloeibare plantenvoeding in de moestuin

Niet alleen planten in potten kunnen extra voeding gebruiken. Ook in de moestuin geven vloeibare meststoffen je groenten en kruiden een stevige boost.

Bijvoorbeeld: voor heerlijke, gezonde tomaten, is er DCM Vloeibare Plantenvoeding Tomaten. Kijk maar uit naar een extra lekkere oogst!

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster