DCM INTRO® 2.0: De organische wetting agent voor optimale wateropname in pot- en containergewassen

Innovatieve oplossing van DCM verbetert irrigatie-efficiëntie en plantengroei

Ongelijkmatige waterverdeling, veranderende samenstelling van substraten en het opnieuw aanpassen van irrigatie zijn uitdagingen waar telers dagelijks mee te maken hebben. Het antwoord hierop is DCM INTRO® 2.0 - een baanbrekende organische wetting agent die speciaal is ontwikkeld voor pot- en containerteelt. Dit innovatieve product zorgt voor een optimale wateropname en -verdeling, wat resulteert in gezondere planten en een gelijkmatigere beworteling.

De kracht van DCM INTRO® 2.0 als organisch bevochtigingsmiddel

Wat DCM INTRO® 2.0 onderscheidt van andere producten is de organische samenstelling met zowel directe als langdurige effecten. Daarnaast is het product niet alleen geschikt voor de conventionele sierteelt en boomkwekerij, maar ook voor de hogere eisen van de biologische teelt.

Efficiënte waterverdeling voor optimale plantengroei

In pot- en containerteelt is een gelijkmatige waterverdeling van cruciaal belang. DCM INTRO® 2.0 speelt hier op in. Door zijn unieke samenstelling doorbreekt het snel en effectief het waterafstotend karakter van substraten, en maakt het efficiënte irrigatie mogelijk. Vocht wordt gelijkmatig verdeeld in de wortelzone, wat resulteert in een gezondere groei, sterkere planten en uniformere gewasgroei.

INTRO® 2.0

Voordelen van DCM INTRO® 2.0 voor pot- en containerteelt:

 

INTRO® 2.0

Doorbreekt efficiënt en snel het waterafstotend karakter van substraten:

DCM INTRO® 2.0 zorgt voor een snelle en gelijkmatige indringing van water in de substraten, wat zorgt voor optimale wateropname- en verdeling.

INTRO® 2.0

Betere verdeling in de wortelzone:

Het product garandeert een brede en diepe werking, waardoor zowel de bovenste als de onderliggende substraatlaag wordt bevochtigd en het water niet langer uitsluitend wegloopt via voorkeurskanalen.

INTRO® 2.0

Waterbesparend:

DCM INTRO® 2.0 verdeelt het water gelijkmatig in de wortelzone wat leidt tot een efficiëntere irrigatie.

INTRO® 2.0

Verlengde werkingsduur:

DCM INTRO® 2.0 heeft een langdurig effect van 4 tot 6 weken.

Resultaten die overtuigen

DCM INTRO® 2.0, met zijn organische samenstelling en overtuigende resultaten, biedt telers de mogelijkheid om efficiënter te werken en hogere opbrengsten te behalen, en dat met een organisch en duurzaam product.

boog

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster