Lezingen & beurzen voor de hovenier 2018-2019!

De DCM adviseurs zullen u het recept geven voor het juiste plan van aanpak. Op verschillende data en locaties staan wij op beurzen of zullen er workshops plaatsvinden.

Hier vindt u de juiste datum en locatie.

 

DCM ECO-MIX 2 EN DCM ECO-MIX 3: 100% ORGANISCHE MESTSTOFFEN VOOR DE HOVENIER

In de tuinbouw is DCM al vele jaren actief met 100% organische meststoffen. Vanaf nu ook kan ook de hovenier zijn tuinen 100% organisch bemesten met DCM met de volgende twee producten:
DCM ECO-MIX 2 en DCM ECO-MIX 3.

DCM VITAL-GREEN voor een groeiboost na de aanleg of inzaai!

DCM VITAL-GREEN zorgt dat het gazon snel groen kleurt!

DCM ACTIVO® - Het juiste graszaad voor de juiste grasmat

De hoogkwalitatieve graszaadmengsels van DCM helpen de hovenier steeds de beste start te nemen bij nieuwe inzaai of doorzaai van gazons. Specifiek voor gazons in tuinen en parken werden specifieke graszaadmengsels ontwikkeld, die een perfecte oplossing kunnen bieden voor alle projecten.

DCM MIX 2 - Universele meststof

DCM MIX 2 is een universele organische meststof met een lange werking voor plantvakken, borders, bloembakken, etc.

ABC voor de hovenier

Het nieuwe ABC voor de Hovenier is beschikbaar. Net als zijn voorgangers biedt deze infogids u een overzicht van onze professionele adviezen en praktische tips voor de aanleg en het onderhoud van gazons en siertuinen.

Downloaden

DCM VIVIFOS® - Uitrollen van graszoden

In een aantal gevallen wordt voor de aanleg van een gazon geopteerd voor het uitrollen van graszoden. De voornaamste reden hiervoor is het ‘direct groen’ effect, namelijk na het uitrollen is het gazon ‘klaar voor gebruik”. Echter meer nog dan bij een inzaai zijn de eerste weken na het uitrollen van graszoden van cruciaal belang.

Proefresultaat DCM ACTIVO® - vernieuwde samenstelling met fijnbladig tetraploïd Engels raaigras

TETRAPLOÏD = snellere opkomst, betere beworteling, sneller een dichtere mat, betere droogteresistentie

DCM BODENAKTIVATOR, unieke aanlegmeststof voor de aanplant en inzaai

De eerste klap is een daalder waard en dat geldt zeker voor de aanleg van een tuin.

Inventarisatie Gazon

Vraag hier uw Inventarisatie Gazon aan

Downloaden

Aanleg gazon met de DCM LAVA OXYGEN methode

Een gazon wordt aangelegd voor jaren. Een goede start is van groot belang. Dankzij onze kennis op het gebied van aanleg en onderhoud van professionele sportvelden en golfbanen kunt u, als hovenier, genieten van passende adviezen voor een schitterend gazon.

Voordelen van DCM Organische Meststoffen

Chemische meststoffen zijn snel oplosbare zouten, die in één keer ter beschikking komen van de plantenwortels. Door een overmaat aan voedingsstoffen bestaat de kans op wortelbeschadiging bij een chemische bemesting. De plant kan de grote hoeveelheid beschikbare voedingsstoffen niet allemaal ineens opnemen en een groot deel van de voedingselementen gaat verloren door uitspoeling.

Waarom kalk strooien in de tuin en in welke periode

Planten groeien niet vanzelf en het is niet vanzelfsprekend dat planten gezond blijven. Om de ideale situatie voor de plant te creëren is het van belang dat de groeivoorwaardes in balans zijn.