{ { { {

DCM Duurzaamheidsverslag

Ecologische prestaties DCM 2016

Downloaden
{ {

Plantvakken aanleggen met DCM VIVIMUS®

Voor het beste resultaat!

{ {

Bloembollen in openbaar groen zorgen voor een lentesfeer!

Hoe kan u zorgen dat ze volgend jaar weer mooi terugkomen?!

{ {
{

Productfolder DCM TURF-MIX

Speciaal voor grasvelden heeft DCM de meststof DCM TURF-MIX ontwikkeld. 

Downloaden
{ {
{ { {

Informatiebrochure voor openbaar groen

Openbaar groen is bijzonder waardevol en het belang van groen in de stad neemt elk jaar toe. Dit groen wordt niet enkel gebruikt voor recreatie, sport en spel, maar is ook een ontmoetingsplaats voor mensen van alle leeftijden. Meer groen betekent ook minder geluidshinder en luchtvervuiling.

Gemeente St. Michielsgestel gebruikt DCM MIX 2

De gemeente St. Michielsgestel gebruikt DCM MIX 2 in de plantsoenen.Om bijkomende kosten te vermijden is het snel dichtgroeien van nieuw aangeplante plantsoenen van belang. Met DCM MIX 2 groeit een nieuw aangeplante border binnen 1 jaar dlcht.Hierdoor bespaart de gemeente direct op de onderhoudskosten.

 

{ {

DCM zorgt voor bodemverbetering in openbaar groen bij gemeente Venlo

Onlangs is door DCM grondverbetering toegepast bij de gemeente Venlo in het openbaar groen.
Langs de spoorlijn is door de grond een combinatie van DCM LAVA OXYGEN en DCM VIVIMUS® UNIVERSEEL. Vervolgens zijn grote taxusbollen geplant.

Voor taxus is een goede lucht/vochtverhouding van belang.

{ { { {

Voordelen van DCM Organische Meststoffen

Chemische meststoffen zijn snel oplosbare zouten, die in één keer ter beschikking komen van de plantenwortels. Door een overmaat aan voedingsstoffen bestaat de kans op wortelbeschadiging bij een chemische bemesting. De plant kan de grote hoeveelheid beschikbare voedingsstoffen niet allemaal ineens opnemen en een groot deel van de voedingselementen gaat verloren door uitspoeling.

DCM MIX 2 - Voorjaarsbemesting bloemperken

De lente is het ideale moment voor het heraanplanten of verzorgen van groene en bloeiende plantenvakken: verwijder dorre gewasresten, uitgebloeide bloemen en onkruiden, scheur of bind aan indien nodig. Ook een aangepaste bemesting is van groot belang voor een mooi en langdurig effect.

{ {

DCM INTRO - Problemen met uitgedroogde, moeilijk te herbevochtigen (pot)grond?

Heeft u het gevoel dat bij het begieten van uw bloembakken of -piramides het grootste deel van het water verloren gaat door verdamping of quasi onmiddellijke wegvloeiing? Zijn uw potgronden uitgedroogd en hoeveel of hoe frequent u water geeft, niet te herbevochtigen? De oplossing is een toepassing met de unieke wetting agent DCM INTRO®.

{ { { {

DCM MIX 2 - Universele meststof

DCM MIX 2 is een universele organische meststof met een lange werking voor plantvakken, borders, bloembakken, etc.

{ { { {

DCM ProLico® Flower - Vloeibare meststof voor stadsbebloeming

De meeste hanging baskets en bloemenpiramides zijn opgevuld met eenjarigen en hebben hun plaatsje in uw gemeente of stad gekregen. Om de bloei en groei van de planten te verzekeren gedurende de hele zomer is regelmatig vloeibaar bijbemesten aangewezen.

{ { { { { {
{ { {