DCM VITAL-GREEN van geel naar groen gazon

Na de winterperiode is het gras verzwakt en uitgeput. Het heeft maanden stilgestaan en moet weer op gang komen en aansterken. Het voorjaar is de kans om het startschot te geven voor een mooi gazon! Om het gras goed en snel te laten herstellen heeft het stikstof (N) nodig. Dit geeft groei-energie zodat de mat snel dichtgroeit en sterk wordt. Onkruid en mos hebben zo minder kans om op te komen. Naast stikstof heeft gras ook fosfaat (P), kalium (K), magnesium (MgO) en sporenelementen nodig. Belangrijk bij een samengestelde meststof is dat deze in de goede verhoudingen worden toegepast.

DCM heeft speciaal dé perfecte oplossing gevonden in de meststof DCM VITAL-GREEN. Deze organisch-minerale gazonmeststof met een hoog stikstofgehalte zorgt voor een snelle werking en een gegarandeerde groei en intens groene kleur! Bovendien bevat deze meststof extra ijzer (Fe) zodat deze groene kleur intens is en blijft. Dat een bemesting met DCM VITAL-GREEN een prachtig resultaat oplevert is al veelvuldig getest en bewezen. De professionele formule wordt gebruikt door greenkeepers op golfterreinen en terreinverzorgers van voetbalvelden, maar ook tuinaanleggers zijn enorm tevreden met het prachtige resultaat.

Door de unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY bevat elk korreltje exact dezelfde samenstelling. Deze kleine en stof-arme korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden en vallen diep in de grasmat voor een egale groei en een perfect resultaat.

DCM VITAL-GREEN
Universele meststof voor gazons

  • Uitgekiende combinatie van snelwerkende én langwerkende stikstof
  • De direct opneembare stikstof zorgt een voor goede (her)groei van het gras in het voorjaar
  • Aanvoer van organische voedingselementen gedurende 3 maanden
  • Goede (her)groei van het gras in het voorjaar en continue groei tijdens het seizoen, zonder groeipieken
  • Met magnesium (3 % MgO) en ijzerchelaat (Fe) voor een goede fotosynthese en een frisgroene kleur

 

Lees hier meer over onze unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster