Zuiniger én beter doseren, met een professionele meststofstrooier

Een winterse kalkbeurt of een lentebemesting? Moet er worden doorgezaaid na een verticuteerbeurt, of ligt er een kersvers terrein te wachten op een nieuwe grasmat? In een tuin valt veel vaker te strooien dan je zou denken! En daarin maakt een professionele meststofstrooier écht het verschil.

‘De DCM SPREADER 2500 PRO maakt strooien zoveel gemakkelijker!“

Zuiniger én beter

Kalk, meststoffen, graszaad… wat je ook strooit, het gaat zoveel makkelijker met de professionele meststofstrooier DCM SPREADER 2500 PRO. Je werkt sneller en efficiënter, en krijgt een gelijkmatiger resultaat. Wat een verschil met strooien met de hand! Bovendien is strooien met een professionele meststofstrooier ook zuiniger, doordat je veel beter kunt doseren. Er gaat niets verloren, wat een besparing betekent voor jou én je klanten. En wat een verbluffend resultaat! Want wie beter doseert, krijgt een mooier, gelijkmatig resultaat. Alweer tot grote tevredenheid van jouw klanten.

Handige Harry

De DCM SPREADER 2500 PRO strooit kalk, meststoffen en zaden gelijkmatig uit over het gazon, in een cirkel van 180°. Dankzij de luchtbanden rijd je makkelijk over en weer. Het handvat met softgrip zorgt voor extra comfort. Of je nu korrel-, kruimel- of MINIGRAN® meststoffen of korrelkalk strooit of graszaad zaait, dankzij de hendel en robuuste bedieningsstang kun je elke keer makkelijk doseren (tot 40 L). Bovendien heeft de DCM SPREADER 2500 PRO nog een extra troef!

Handig, zo’n bordercontrole!

Strooien aan de rand van het gazon kan vaak een uitdaging zijn. Vaak valt er te weinig kalk, meststoffen of zaden aan de rand, en ziet het gazon er een paar weken later aan de rand verschillend uit qua kleur, dichtheid of lengte. Misschien strooi je wel goed door, maar vliegt een deel van de kalk en meststoffen in de border, waar de planten ze misschien helemaal niet nodig hebben. Of het gaat al helemaal verloren op het pad, dat je daarna nog moet schoonvegen ook. En graszaad tussen je planten of tussen de kieren van je verharding, dat wil niemand, toch?

Hoe wij dat bij DCM opgelost hebben? Met een handige bordercontrole! Moet je een gazon langs een pad of bloemenborder strooien, dan sluit je de DCM SPREADER 2500 PRO langs die kant af, en valt er geen korreltje of zaadje verkeerd. Met zulke cruciale details maak jij het verschil bij jouw klanten.

Kort samengevat

Een meststofstrooier maakt strooien gemakkelijker, sneller en efficiënter. Bovendien zorgt het voor een homogeen resultaat en een nauwkeurige dosering, wat verspilling voorkomt en besparingen oplevert.

Voorkom problemen zoals ongelijke groei en graszaad of kalk tussen planten of in kieren, met de DCM SPREADER 2500. Deze strooier met bordercontrole verzekert nauwkeurig strooien langs paden en bloemenborders.

Gebruik de DCM SPREADER 2500. Deze meststofstrooier is gemakkelijk te manoeuvreren met zijn luchtbanden en comfortabel handvat. De meststof, kalk of het graszaad zijn uiterst nauwkeurig te doseren met de hendel en de robuuste bedieningsstang. Bovendien voorkomt de bordercontrole verspilling aan de randen van het gazon.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster