organische meststoffen

DCM organische meststoffen met MINIGRAN® Technology, voor de biologische tuin- en landbouw

Het assortiment organische meststoffen van DCM bevat enkel hoogwaardige grondstoffen van plantaardige en dierlijke oorsprong die zijn toegelaten voor de biologische tuin- en landbouw. Daarmee kunt u uw planten 100% organisch en ecologisch bemesten, met behoud van dezelfde kwaliteit. DCM organische meststoffen bevatten enkel grondstoffen toegelaten volgens de EU-Verordening 2018/848 en zijn gecertificeerd door verschillende instanties, in België en Nederland. DCM biedt een uitgebreid assortiment producten afgestemd op de behoefte van de professionele tuinbouw.

100% organische grondstoffen

DCM geeft nevenstromen uit de voedingsindustrie een tweede leven en laat ze terugkeren naar de natuur. Elke grondstof heeft een specifieke voedingswaarde en een eigen vrijstellingspatroon van voedingselementen (N-P-K). Dit stelt DCM in staat om voor iedere bioteelt een passende meststof samen te stellen.

Gelijkmatige verdeling

Door de unieke MINIGRAN® Technology bevat elk korreltje dezelfde hoeveelheid voeding. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat meststoffen met MINIGRAN® Technology tot 60% efficiënter worden verdeeld, in vergelijking met een reguliere korrel of kruimel. Dankzij die fijne korrel kan iedere wortel in contact komen met de organische voeding. Het resultaat? Een beter vertakt wortelgestel, een efficiënt gebruik van de voedingsstoffen en een gelijkmatige groei en kleur.

minigran

Toegelaten voor bio

DCM heeft meerdere producten die zijn toegelaten in de biologische landbouw.

Bekijk hier de volledige lijn organische meststoffen geschikt voor de bioteelt en gecertifieerd door meerdere erkende instanties.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster