Behandelen

Bladluizen op je rozen en sierplanten bestrijden

Bladluizen op rozen en andere sierplanten zijn een vervelend probleem. Ze zuigen de plantsappen op waardoor de planten niet voldoende energie meer hebben om goed te groeien en te bloeien. Ze kunnen er zelfs voor zorgen dat bloemen gaan misvormen.

Een behandeling met DCM Vitasilica® Lavameel maakt de plant minder toegankelijk voor insecten en helpt om bladluizen tijdelijk van al je planten te weren.

Larven van het lieveheersbeestje tegen bladluis

Om de bladluizenplaag effectief en langdurig te bestrijden gebruik je het beste Lieveheersbeestjes tegen bladluizen in de sier- en moestuin. Deze larven van het tweestippelig lieveheersbeestje eten met plezier al je bladluizen op! Wees er snel bij, want een goede start is belangrijk! 

Verdeel de larven van het tweestippelig lieveheersbeestje (Lieveheersbeestjes tegen bladluizen in de sier- en moestuin) over de 4 meegeleverde DCM Naturapy® Boxen en hang ze direct bij de plaag.

Wanneer toepassen?*

J F M A M J J A S O N D
                       

toepassingsperiode

*De toepassingsperiode en levenscycli zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Jaarlijkse variaties zijn niet uit te sluiten.

Voor meer informatie over insecten in je tuin, lees ook: Herken de insecten in je tuin en bescherm je planten

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster