Onderhoud

Kwalitatieve potgrond voor perkplanten - DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende planten

Perkplantjes planten in potten en bloembakken?  Gebruik DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende planten die extra klei bevat en zo zorgt voor de perfecte voedingsgrond voor geraniums, surfinia's, viooltjes of vlijtige liesjes, hangpetunia,...

Je wil perkplantjes planten in potten en bloembakken? Dat is niet zo moeilijk. Volg de juiste methode met de juiste potgrond.
Perkplantjes moeten meestal slechts een korte periode in hun potgrond blijven staan. De werkwijze is dan ook erg eenvoudig. Neem een ruime pot of bloembak en leg onderaan een laag DCM kwaliteitspotgrond. Zet de plantjes hierop en vul verder aan met de potgrond.

DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende planten bevat extra klei. Dat levert de perfecte voedingsbodem op voor geraniums, surfinia's, viooltjes, vlijtige liesjes en alle andere perkplanten.

Indien je potten in volle zon staan kies je best voor DCM Potgrond Aquaterra® potgrond met waterkristallen. Die houden het water langer bij waardoor je minder vaak moet begieten. Elk perkplantje heeft zo zijn voorkeur. Kies daarom een potgrond op maat. Deze mengsels zijn bovendien organisch bemest met het DCM MINIGRAN® wonderkorreltje.

Wat een MINIGRAN® niet allemaal kan! DCM MINIGRAN®, het wonderkorreltje.

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster