Onderhoud

Zomers genieten van een groen gazon!

Je gazon heeft de afgelopen maanden veel energie verbruikt om te groeien. De voedingsvoorraad die je in het voorjaar hebt toegepast begint uitgeput te raken. En juist nu hebben de planten extra voeding nodig want in de zomer krijgen ze het zwaar. Voor ons is de zomer genieten, maar de grasplanten krijgen heel wat te verduren. Warme, zomerse zonnige dagen, droge periodes, spelende kinderen en ravottende huisdieren of een tuinfeestje. Het is belangrijk om te zorgen voor een dichte sterke grasmat.

DCM Meststof Vital-Green gazon zorgt voor een vitale gezonde grasmat de hele zomer lang. En jij kan direct pronken bij je vrienden en familie met een prachtig diepgroen gazon. DCM Vital-Green Gazon is ontstaan uit de professionele markt, waar het veelvuldig wordt gebruikt op landgoederen, door hoveniers en op sportvelden. En sportvelden gebruiken dit niet voor niets, want de grasmat blijft supergroen en is bestand tegen veel intensieve betreding, droogte, hitte en regenbuien. Kortom, ideaal voor een zomer met een prachtige grasmat.

Nog meer voordelen:

  • Deze organische gazonvoeding is helemaal veilig voor kinderen en huisdieren
  • Er is met DCM Meststof Vital-Green gazon geen verbrandingsgevaar
  • Dankzij de samenstelling van meer dan 15 organische grondstoffen wordt de juiste voeding gelijkmatig aan de grasplanten afgegeven en voorkom je groeispurten en ongelijkmatige groei. Zo is een lange werking van minimaal 100 dagen gegarandeerd.

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster