O2 Concept - Natuurlijk sportveld het gezonde alternatief!

Vanzelfsprekend sporten we liever op echt gras!!

Bestekteksten Sportvelden

Download hier de 'bestekteksten natuurgras sportvelden'

Downloaden

Bezuinigen op sportveldbeheer? Laat ons u adviseren

Veel gemeentes moeten bezuinigen, maar willen niet terug in de kwaliteit van grasmat. Laat u in een gesprek adviseren hoe u met DCM zowel kunt besparen,  als de kwaliteit van de grasmat kunt verbeteren.

Informatiebrochure Golfvelden

De voornaamste inzichten, adviezen, praktijkervaringen en tips hebben we voor u gebundeld in een informatiebrochure voor het duurzaam beheren en bemesten van golfvelden.

Informatiebrochure Sportvelden

De voornaamste inzichten, adviezen, praktijkervaringen en tips hebben we voor u gebundeld in een informatiebrochure voor het duurzaam beheren en bemesten van sportvelden.

Downloaden

Productfolder DCM TURF-MIX

Speciaal voor grasvelden heeft DCM de meststof DCM TURF-MIX ontwikkeld. 

Downloaden

Productfolder DCM SOLAFIDA®

DCM SOLAFIDA® brengt de belangrijkste kationen (K, Ca, Mg) in uw bodem op het juiste peil en verhoogt de bezettingsgraad (CEC) van uw bodem voor een betere bodemvruchtbaarheid.

Downloaden

Tevreden klant: Voetbalvereniging MMO

Naam: Voetbalvereniging MMO – Hoogmade “Met Moeite Opgericht”
Plaats: Hoogmade (Kaag en Braassem)
Website: www.mmo-hoogmade.nl
DCM adviseur: Gerrit Klop

Voordelen van DCM Organische Meststoffen

Chemische meststoffen zijn snel oplosbare zouten, die in één keer ter beschikking komen van de plantenwortels. Door een overmaat aan voedingsstoffen bestaat de kans op wortelbeschadiging bij een chemische bemesting. De plant kan de grote hoeveelheid beschikbare voedingsstoffen niet allemaal ineens opnemen en een groot deel van de voedingselementen gaat verloren door uitspoeling.