Behandelen

Voorkom ziekte bij je buxus, met deze tips

Buxus is één van de populairste planten in siertuinen. Dat is logisch, want hij is een mooie verschijning die ook de winterse tuin structuur en kleur geeft. Een buxus met gele blaadjes verliest echter alle charme.

Door je buxus regelmatig te bekalken en te bemesten vermijd je al heel wat problemen. Geel blad bij buxus duidt immers vaak op een gebrek aan voeding in de grond of op een te zure grond die te weinig kalk bevat, waardoor je buxus de voedingsstoffen niet goed kan opnemen.

Voorkom dat je buxus ziek wordt

Speciaal om gebreksverschijnselen of ijzergebrek bij buxus en andere groene en bloeiende planten in je siertuin te voorkomen en snel te genezen ontwikkelde DCM  DCM Bladvoeding Olega® Groen. Deze complete bladvoeding voorkomt gebreksziekten en kan een ijzergebrek snel verhelpen. Je kan het product rechtstreeks op het blad sproeien, waardoor het direct opneembaar is, voor een snel en efficiënt groeneffect. 

Meer info over buxus? Lees ook deze artikels:  

Kort samengevat

Speciaal om gebreksverschijnselen of ijzergebrek bij buxus en andere groene en bloeiende planten in je siertuin te voorkomen en snel te genezen ontwikkelde DCM Bladvoeding Olega® Groen. Deze complete bladvoeding voorkomt gebreksziekten en kan een ijzergebrek snel verhelpen. 

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster