DCM LIQUID GREEN: Vloeibare, snelwerkende gazonmeststof voor een diepgroen gazon

met indirecte werking tegen mos

DCM LIQUID GREEN is een innovatieve vloeibare gazonmeststof die dé oplossing biedt om gazons snel groen te kleuren en tegelijkertijd ongewenst mos indirect aan te pakken. Het product is verrijkt met plantaardige aminozuren, stikstof en ijzerchelaat, en tilt gazonverzorging naar een nieuw niveau.

Liquid Green

Snel diepgroen met indirecte werking tegen mos

Met deze vloeibare meststof verloopt de aanvoer van voedingsstoffen op twee manieren. Enerzijds nemen grassprietjes via hun blad de voedingselementen onmiddellijk op, waardoor het gras snel groen kleurt en de grasmat er gezond en sterk uitziet. Anderzijds stimuleert de aanwezige stikstof in deze meststof de groei van het gras vanuit de bodem, waardoor een dichte en sterke grasmat wordt bevorderd.

Een bijkomende voordeel van DCM LIQUID GREEN is de indirecte werking tegen mos. Deze unieke formule draagt bij aan het voorkomen van ongewenste mosgroei.

Eenvoudige toepassing door vloeibare vorm

Wat DCM LIQUID GREEN extra innovatief maakt, is de eenvoudige toepassing dankzij de vloeibare vorm. Het kan gemakkelijk worden verspreid met behulp van een gieter of spuittoestel, waardoor een optimale verdeling van voedingsstoffen wordt gegarandeerd. Hierdoor is het product ideaal voor zowel gazononderhoud als voor sportgazons zoals voetbalvelden en golfterreinen.

Bekijk hier de resultaten van Proefresultaat DCM LIQUID GREEN

DCM LIQUID GREEN
DCM LIQUID GREEN

Vloeibare gazonvoeding met indirecte werking tegen mos

Ontdek het product

boog

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster