Kruidenkwekerij Puur Aroma is erg tevreden met de DCM meststoffen voor biologische teelt

Tevreden klant: Puur Aroma - www.puur-aroma.com
Teelt: biologische potkruiden
Product: ECOR® 1 met MINIGRAN® Technology
Locatie: Margraten (Nederland)

Frank Radder van Puur Aroma kweekt jaarlijks circa 1 miljoen biologische potkruiden. “Wij leveren ook gesneden keukenkruiden, wilde kruiden en eetbare bloemen, voornamelijk aan de professionele horeca. Op aanvraag verzorgen we diverse excursies en workshops. We zijn de meest zuidelijk gelegen kwekerij van Nederland en tevens de hoogst gelegen kwekerij van Nederland, namelijk 170 meter boven NAP. 

Waarom kiest Puur Aroma voor DCM?

“Toen wij de idee hadden om van gangbare vaste plantenteelt om te schakelen naar biologische kruidenteelt, kwamen we logischerwijs bij DCM terecht. DCM staat bekend om zijn expertise, en het gamma meststoffen voor de biologische teelt. Daarnaast was DCM de enige met de voor ons nodige keurmerken zoals Dutch Input List, RHP, …. In de gangbare teelt gebruikten we gecoate, minerale meststoffen als basisbemesting, dit beviel ons goed; we wilden op eenzelfde manier ook in onze bioteelt werken. Uit onze interne proeven in de kruidenteelt kwam DCM erg goed uit de bus.

Waarom werkt Puur Aroma graag met DCM? 

“We zijn vooral onder de indruk van de waanzinnig mooie groei. Er zit echt power in de meststoffen van DCM. DCM heeft voor de bioteelt betaalbare en betrouwbare meststoffen, die we bij onze potgrondleverancier door de potgrond kunnen laten mengen. In onze kruidenteelt is DCM onmisbaar om een gezond, visueel en culinair aantrekkelijk product te kunnen leveren.”

Lees hier meer over de voordelen van DCM organische meststoffen voor de bioteelt.

boog

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster