Aanleg

De beste aanplantgrond voor mijn plant

In het artikel “Het allerbeste voor de aanplant met DCM Vivimus®” lees je waarom je het beste DCM Vivimus® kunt gebruiken voor een gegarandeerd aanplantsucces.

Vivimus® kunt u gebruiken voor een gegarandeerd aanplantsucces.

Er zijn echter verschillende varianten DCM Vivimus®, omdat er ook verschillende planten zijn met verschillende behoeftes. Deze delen we grofweg op in 4 groepen:

  1. Sierplanten, heesters, bomen, struiken en andere planten
  2. Zuurminnende planten zoals rododendrons, azalea’s en hortensia’s
  3. Rozen & andere bloemrijke planten
  4. Groenten, kruiden, fruitplanten en fruitbomen

En elke plant is anders. Net zoals elk huisdier een ander huisje wil. Je geeft je konijn toch ook geen kattenbak of je hond een volière. Zo hebben planten ook andere behoeftes.

Aanplanten van sierplanten, heesters, bomen, struiken en andere planten

DCM Vivimus® Universeel is de geschikte aanplant grond voor de grootste groep planten en bomen. Van grote leibomen tot de buxus, sierheesters, laurier, hagen, taxus, haagbeuken, coniferen en vele vaste planten, je plant ze allemaal met succes aan met DCM Vivimus® Universeel. Het professionele resultaat loont. Al vele jaren wordt DCM Vivimus® Universeel op deze manier gebruikt bij de aanleg van gemeenteplantsoenen, parken, inspiratietuinen en door hoveniers.

Aanplanten van rozen en andere bloemrijke planten

DCM Vivimus® Rozen & Bloemen is een speciaal samengestelde bodemverbeteraar voor alle soorten rozen, bloemen en sierheesters met veel bloemen. Planten met veel kleurrijke bloemen vragen namelijk ene extra ijzerrijke en fosforrijke bodemverbetering om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Dankzij de aangepaste grond, de grote hoeveelheid organische stof en een fosforrijke basisvoeding zullen je rozen en andere bloemen niet alleen groeien, ze zullen floreren en jouw vrienden versteld doen staan.

Aanplanten van groenten, kruiden, fruitplanten en fruitbomen

Groenten, kruiden en fruit hebben ook het liefste een andere voeding. Voor hen is een goede pH-waarde (zuurtegraad) essentieel. In DCM Vivimus® Groenten & Fruit zit daarom Zeewierkalk, die voor deze juiste pH waarde zorgt. De planten voelen zich direct lekker en zullen snel inwortelen en starten met groeien. Het verschil in kroppen sla en vruchten aan de boom is weerzinwekkend. Professionele fruittelers zijn allang overtuigd van het resultaat. Start nu met DCM Vivimus® Groenten & Fruit.

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster