Aanleg

Verticaal tuinieren: de ideale oplossing voor balkons

Op een balkon of terras heb je beperkte vloerruimte. Verticaal tuinieren is de oplossing voor wie prachtige planten wenst en toch de vloer vrij wil houden. Er zijn prachtige rekken met hangpotten beschikbaar, maar je kan uiteraard ook zelf iets in elkaar knutselen. Laat je creativiteit de vrije loop!

Tips voor verticaal tuinieren

Vul een verticale wand of potten met hanggeraniums, petunia’s lobelia’s en fuchsia’s. Je kan ook een clematis eens laten hangen in plaats van klimmen. 

Om alle bloeiende planten in pot goed te laten groeien en bloeien, raden we het gebruik van DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende planten aan. Deze potgrond bevat namelijk extra klei, wat er voor zorgt dat water en voeding beter worden vastgehouden. De organische voeding in deze potgrond zorgt bovendien voor een weelderige bloei en hergroei van nieuwe knoppen gedurende meer dan 100 dagen. Zo heb je al snel een plaatje in de tuin.

Extra bijvoeden

Om nog langer plezier te hebben van je planten, is het belangrijk ze voldoende voeding te geven. Dat doe je gemakkelijk met . 

Geef deze vloeibare voeding wekelijks met het gietwater mee en geniet nog langer van de prachtige bloemkleuren!

Voor meer informatie over een mooie, gezonde siertuin, lees ook: Zelf een mooie tuin aanleggen? Zo begin je eraan! 

Kort samengevat

Om alle bloeiende planten in pot goed te laten groeien en bloeien, raden we het gebruik van DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende planten aan. Deze potgrond bevat namelijk extra klei, wat er voor zorgt dat water en voeding beter worden vastgehouden. De organische voeding in deze potgrond zorgt bovendien voor een weelderige bloei en hergroei van nieuwe knoppen gedurende meer dan 100 dagen.

Om nog langer plezier te hebben van je planten, is het belangrijk ze voldoende voeding te geven. Dat doe je gemakkelijk met DCM Vloeibare Meststof Geraniums & Bloeiende Planten. Geef deze vloeibare voeding wekelijks met het gietwater mee en geniet nog langer van de prachtige bloemkleuren!

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster