Tuintips Onderhoud

Een diepgroen gazon in het najaar; laat geen ruimte voor mos en onkruid

Je kent het wel, de zomer is voorbij, nog een paar maanden tot de Kerst. Maar wist je dat juist het najaar ontzettend belangrijk is voor je gazon? Het gras heeft een zware zomer achter de rug met veel droge periodes en warm weer. Juist nu heeft het zijn voeding extra hard nodig om sterk en gezond te blijven.  

En je kunt nog lang na genieten van een prachtig gazon in het najaar. Want zeg nou zelf, het is toch heerlijk om lekker na te tafelen in een tuin met een diepgroen gazon. Én door je gazon nu goed te bemesten heb je in het voorjaar veel minder kans op mos of onkruid in je gazon.

DCM Gazonmeststof Najaar is dé een organische voeding die het gras ontzettend sterk en gezond maakt. Er zit ook ijzer en magnesium in en dat zorgt op zijn beurt voor een intense groenkleuring. Dankzij de hoge hoeveelheid kalium wordt het gras versterkt en weerbaar. Zo blijft het mooi en diepgroen en is het bestand tegen gure weersomstandigheden en zelfs vorst. DCM Gazonmeststof Najaar houdt het gazon bovendien dicht, waardoor er géén ruimte komt voor mos of onkruid om in de komende maanden op te komen. Een enorm voordeel straks in het voorjaar. Het is niet voor niets dat ook hoveniers DCM gebruiken voor een sterke bemesting van gazons in het najaar.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Schrijf je nu in