Aanleg Onderhoud

Gratis grondtest - Laat je grond testen

En ontvang een professioneel tuinadvies op maat.

Deze DCM Grondtest (t.w.v. €7,95) is nu helemaal gratis voor je gazon of borderplanten bij aankoop van DCM producten, bij aangesloten winkels! Met speciale testapparatuur wordt de pH-waarde (zuurtegraad) en de voedingswaarde van je grond gemeten. De aanwezige voeding in je grond en de juiste zuurtegraad zijn namelijk van levensbelang voor je gazon en andere planten in je tuin. Het gras heeft echt voeding nodig om te blijven groeien en bestand te zijn tegen zwaar weer, veel betreding en ziektes en plagen. Kom dus snel de winkel toe voor een gratis* grondtest!

 

1. Kies of je de grond van je gazon of siertuin wilt testen.

2. Schep op 3 plekken 2 eetlepels grond en doe dit in een zakje of (jam)potje. Schep op een diepte van 4-8 cm.

3. Tijdens deze grondtest wordt die grond met speciale vloeistof gemengd om de voedingstoestand en de pH-waarde te testen.

4. Met deze grondtest geven wij je dan een professioneel tuinadvies over die voedingstoestand en de pH-waarde en wat je kunt doen om deze te verbeteren.

Zo geniet je snel weer van een prachtig, sterk en diepgroen gazon.

Kijk hier voor de deelnemende winkels.

 

*de grondtest is gratis bij aankoop van DCM producten

 

Waarom een grondtest van tuingrond?

De vruchtbaarheid van de grond is van levensbelang voor alle planten in uw tuin. De planten nemen via de wortels, vocht en voeding op uit de grond. Wanneer de zuurgraad van de grond niet goed is, en er geen voeding aanwezig is zullen de planten een slecht resultaat geven. Het is lastig om op het blote oog te beoordelen of er voldoende voeding aanwezig is en of de zuurtegraad optimaal is. daarom meten we de voedingswaarde en zuurtegraad van jouw grond, zodat je een je een professioneel tuinadvies ontvangt, afgestemd op de omstandigheden in jou tuin. Heb je problemen in de tuin, zoals mos, plekken gras in de schaduw dat niet groeit of andere problemen? Dan nemen we dit uiteraard mee in het specifieke advies. Zo heb je snel weer een diepgroen gezond gazon.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!